Advocaat Zevenaar

Bent u woonachtig in Zevenaar of in de buurt daarvan? Zoekt u een advocaat bij u in de omgeving die u kan adviseren over een juridisch vraagstuk waar u mee zit? Of wilt u een advocaat inschakelen om namens u te procederen? Dan zit u goed bij MHA Advocaten. Wij zijn een advocatenkantoor nabij Zevenaar met een vestiging in Arnhem.

Ons team van deskundige en gemotiveerde advocaten staat u graag bij met uw juridisch geschil. In een samenleving die strak georganiseerd is aan de hand van talloze wetten en regels kan het voorkomen dat u in een juridisch conflict verzeild raakt. Wij zijn gespecialiseerd in diverse takken van het recht en kunnen uw belangen behartigen.

Om uw vraagstuk met ons te bespreken of een persoonlijk gesprek aan te vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen via het volgende telefoonnummer: 026 - 322 91 47.

Onze specialisaties

Op zoek naar een advocaat in omgeving Zevenaar die gespecialiseerd is in het familierecht, strafrecht of huurrecht? MHA Advocaten is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Wij beschikken onder andere over veel ervaring en deskundigheid in de volgende takken van het recht:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Asielrecht
 • Vreemdelingenrecht
 • Uitkeringen
 • Wet Schuldsanering
 • Verkeersrecht
 • Consumentenrecht
 • Verzekeringsrecht
 • Psychiatrisch Patiëntenrecht

Waarom een advocaat van MHA Advocaten?

Met een advocaat in omgeving Zevenaar van MHA advocaten geniet u van optimale rechtsbijstand. Wij beschikken namelijk over ruim 40 jaar ervaring in de advocatuur. U wordt als cliënt op de eerste plaats gezet en vanzelfsprekend doen we er alles aan om de juridisch best mogelijke oplossing voor u te kunnen bieden. Daarbij hanteren we een persoonlijke aanpak, om zo een informele setting te creëren. Zo zullen we ook altijd de gang van zaken in een heldere taal uitleggen, zonder u te vervelen met ingewikkeld juridisch jargon.

Kijk ook eens of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Dit kan een tegemoetkoming vormen indien uw inkomen niet toereikend genoeg is om de tarieven van een advocaat te betalen. U kunt hierover contact opnemen met het Juridisch Loket. Voor cliënten die niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand hanteren we scherpe tarieven.

Kom in contact met onze advocaat in Zevenaar

Een advocaat in omgeving Zevenaar nodig? MHA Advocaten is u graag van dienst. Voor al uw vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 026 - 322 91 47 of door middel van het contactformulier op onze website.

In welke rechtsgebieden is MHA Advocaten gespecialiseerd?

Als advocatenkantoor in Arnhem is MHA Advocaten gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Wij verlenen onder meer rechtsbijstand in het huurrecht, personen- en familierecht, strafrecht en asiel- en vreemdelingenrecht. Ook helpen we mensen en partijen bij zaken betreffende letselschade en verkeersrecht, verzekeringskwesties, de wet schuldsanering, consumentenrecht en het burenrecht.

Wilt u een zaak met ons bespreken? Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Kom ik in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand?

Advocatenkantoor MHA Advocaten staat zowel particulieren als ondernemers bij in tal val verschillende zaken. Daarbij hanteren we een uurtarief. Onder omstandigheden komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. De kosten worden dan (gedeeltelijk) vanuit de overheid vergoed. Of u daarvoor in aanmerking komt, en wat de hoogte van uw eigen bijdrage luidt, kunt u vinden op www.rechtsbijstand.nl.

Heeft u verder nog vragen over onze kosten? Neem gerust contact met ons op.

Waarom moet ik kiezen voor MHA Advocaten?

MHA Advocaten is een advocatenkantoor dat niet de zaak, maar u als persoon centraal zet. Dat betekent dat wij altijd gericht zijn op een oplossing waar u als persoon het meest aan heeft. Onze advocaten nemen de tijd, luisteren naar uw verhaal, zijn betrokken en gemotiveerd er het beste voor u uit te halen. Daarbij zorgen we voor een informele sfeer, zodat u zich op uw gemak kunt voelen.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik mijn zaak bespreken of moet ik daar gelijk voor betalen?

Als u uw zaak met MHA Advocaten wenst te bespreken kunt u daarvoor een gratis kennismakingsgesprek bij ons aanvragen. We bespreken uw juridische kwestie tijdens dit gesprek en kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Ons uurtarief gaat pas in zodra u vervolgens definitief besluit onze hulp in te schakelen.

Om het gratis kennismakingsgesprek aan te vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147