Advocaat Zevenaar

Bent u op zoek naar een advocaat in Zevenaar? Het kan zijn dat u een advocaat zoekt voor een juridisch vraagstuk waar u mee zit. Of dat u een advocaat wilt inschakelen om namens u te procederen. Dan zit u goed bij MHA Advocaten. Wij zijn een advocatenkantoor nabij Zevenaar met een vestiging in Arnhem.

Ons team van deskundige en gemotiveerde advocaten staat u graag bij met uw juridisch geschil. In een samenleving die strak georganiseerd is aan de hand van talloze wetten en regels kan het voorkomen dat u in een juridisch conflict verzeild raakt. Wij zijn gespecialiseerd in diverse takken van het recht en kunnen uw belangen behartigen.

Betrouwbaar advocatenkantoor in Zevenaar

 • Brede en diepgaande kennis van zaken;
 • Grote betrokkenheid bij cliënten;
 • Duidelijke advisering;
 • Transparante werkhouding;
 • Kostenbewuste aanpak.
 • Om uw vraagstuk met ons te bespreken of een persoonlijk gesprek aan te vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen via het volgende telefoonnummer: 026 - 322 91 47.

Waarom een advocaat van MHA Advocaten?

Met een advocaat in Zevenaar en omgeving van MHA Advocaten geniet u van optimale rechtsbijstand. Wij beschikken namelijk over ruim 45 jaar ervaring in de advocatuur. U wordt als cliënt op de eerste plaats gezet en vanzelfsprekend doen we er alles aan om de juridisch best mogelijke oplossing voor u te kunnen bieden. Daarbij hanteren we een persoonlijke aanpak, om zo een informele setting te creëren. Zo zullen we ook altijd de gang van zaken in een heldere taal uitleggen, zonder u te vervelen met ingewikkeld juridisch jargon.

 

Gratis kennismakingsgesprek Bel direct: 026-3229147

Gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden

Op zoek naar een advocaat in omgeving Zevenaar die gespecialiseerd is in het familierecht of strafrecht? MHA Advocaten is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Wij beschikken onder andere over veel ervaring en deskundigheid in de volgende takken van het recht:

 • Personen- en familierecht;
 • Letselschade;
 • Strafrecht;
 • Asielrecht;
 • Vreemdelingenrecht;
 • Uitkeringen;
 • Wet Schuldsanering;
 • Verkeersrecht;
 • Consumentenrecht;
 • Verzekeringsrecht;
 • Psychiatrisch Patiëntenrecht.

Altijd een gespecialiseerde advocaat

De wetgeving is zeer uitgebreid en kent nog veel meer onderwerpen dan hierboven beschreven. Als advocaat is het niet mogelijk om specialist te zijn in alle verschillende rechtsgebieden. Ons team van advocaten is zeer divers en is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Daarnaast werken onze advocaten samen. Als uw zaak meerdere rechtsgebieden raakt, kunnen wij u optimaal van dienst zijn doordat onze advocaten overleggen en samenwerken.

Gefinancierde rechtsbijstand voor een advocaat

Indien uw inkomen niet toereikend genoeg is om de tarieven van een advocaat te betalen, kunt u gefinancierde rechtsbijstand aanvragen. Dit is een tegemoetkoming voor deze kosten. U kunt hierover contact opnemen met het Juridisch Loket. Voor cliënten die niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand, hanteren wij scherpe tarieven.

Neem vrijblijvend contact op

Wij staan voor u klaar als advocaat in Zevenaar. Neem direct vrijblijvend contact met ons op als u een probleem hebt, waar u professionele hulp bij nodig hebt. Het kennismakingsgesprek is gratis. Bij dit gesprek bespreken we uw probleem en kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gelijk contact op door het contactformulier in te vullen of bel gerust naar 026 - 322 91 47. U kunt ook contact opnemen indien u meer informatie wenst.

U kunt tevens bij ons terecht als u op zoek bent naar een advocaat in Veenendaal, Wageningen, Ede of Arnhem.

In welke rechtsgebieden is MHA Advocaten gespecialiseerd?

Als advocatenkantoor in Arnhem is MHA Advocaten gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Wij verlenen onder meer rechtsbijstand in het, personen- en familierecht, strafrecht en asiel- en vreemdelingenrecht. Ook helpen we mensen en partijen bij zaken betreffende letselschade en verkeersrecht, verzekeringskwesties, de wet schuldsanering, consumentenrecht en het burenrecht.

Wilt u een zaak met ons bespreken? Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Kom ik in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand?

Advocatenkantoor MHA Advocaten staat zowel particulieren als ondernemers bij in tal val verschillende zaken. Daarbij hanteren we een uurtarief. Onder omstandigheden komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. De kosten worden dan (gedeeltelijk) vanuit de overheid vergoed. Of u daarvoor in aanmerking komt, en wat de hoogte van uw eigen bijdrage luidt, kunt u vinden op www.rechtsbijstand.nl.

Heeft u verder nog vragen over onze kosten? Neem gerust contact met ons op.

Waarom moet ik kiezen voor MHA Advocaten?

MHA Advocaten is een advocatenkantoor dat niet de zaak, maar u als persoon centraal zet. Dat betekent dat wij altijd gericht zijn op een oplossing waar u als persoon het meest aan heeft. Onze advocaten nemen de tijd, luisteren naar uw verhaal, zijn betrokken en gemotiveerd er het beste voor u uit te halen. Daarbij zorgen we voor een informele sfeer, zodat u zich op uw gemak kunt voelen.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik mijn zaak bespreken of moet ik daar gelijk voor betalen?

Als u uw zaak met MHA Advocaten wenst te bespreken kunt u daarvoor een gratis kennismakingsgesprek bij ons aanvragen. We bespreken uw juridische kwestie tijdens dit gesprek en kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Ons uurtarief gaat pas in zodra u vervolgens definitief besluit onze hulp in te schakelen.

Om het gratis kennismakingsgesprek aan te vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147