Familierecht advocaat Arnhem

Heeft u te maken met een kwestie die valt onder het familierecht? Voor een advocaat die bekend is met familierecht kunt u terecht bij MHA-Advocaten. Ons advocatenkantoor is gevestigd in Arnhem. U hebt te maken met personen- en familierecht als u zich bijvoorbeeld in een echtscheiding bevindt en een omgangregeling of alimentatie voor de kinderen wilt regelen. Een familierecht advocaat in Arnhem helpt u hiermee als u er samen niet uitkomt.

De meeste mensen denken dat het erg veel geld kost om een advocaat in te schakelen, maar gelukkig is dat niet zo. De meeste mensen komen in aanmerking voor financiële rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen rechtshulp kunnen krijgen. Bij MHA-Advocaten willen we iedereen, ongeacht hun inkomen, behulpzaam zijn. Daarbij staat voorop dat het gespecialiseerde rechtshulp is, dus kwaliteit voor weinig geld.

Wat houdt familierecht in?

Het personen- en familierecht in Nederland is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk- en echtscheiding en andere zaken met betrekking tot de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen. Uw kunt een familierecht advocaat in Arnhem inschakelen wanneer u te maken heeft met één of meer van onderstaande kwesties:

  • Echtscheiding en relatiebeëindiging
  • Omgangsregeling
  • Alimentatie
  • Ouderschap
  • Naamswijziging
  • Ondertoezichtstelling
  • Ontheffing/ontzetting

MHA-Advocaten: uw familierecht advocaat in Arnhem

Als u te maken krijgt met een conflict dat uitgroeit tot een juridisch kwestie, dan heeft u goed juridisch advies nodig. MHA-Advocaten maakt voor u hierbij het verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Daarbij mag uw inkomen nooit een belemmering zijn: wij verlenen rechtshulp aan iedereen, ongeacht uw inkomen. Daarnaast kijken wij echt naar de mens en de omstandigheden achter de zaak, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien. Bij ons staat u centraal. MHA-Advocaten is een advocatenkantoor met ruim 35 jaar ervaring dat zich bezighoudt met vrijwel alle rechtsgebieden.

Het is van belang dat u niet te lang wacht met naar een advocaat stappen. Zodra er zich een juridisch probleem voordoet, moet u eigenlijk al direct naar een advocaat toe gaan.

Alle expertises aanwezig bij MHA-Advocaten

Een MHA advocaat zet u centraal, neemt de tijd voor u, luistert naar u en geeft gericht advies waar u echt baat bij heeft en waar u mee verder kunt. U wordt te allen tijde gehoord door onze advocaten. We doen ons werk op dat moment namelijk voor u en uw belangen zijn dan onze belangen. Wetgeving is ingewikkeld en gaat over heel veel onderwerpen, dus is één advocaat niet in staat al die gebieden te beheersen. Daarom telt MHA-Advocaten een team van betrokken, gemotiveerde en vooral gespecialiseerde advocaten. Als in uw zaak meerdere rechtsgebieden elkaar ‘raken’, dan kunnen onze advocaten direct met elkaar binnen hetzelfde kantoor overleggen.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak

Wilt u de hulp van MHA-Advocaten inschakelen? Onze familierecht advocaat in Arnhem helpt u graag met uw conflict. U kunt geheel vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek bij ons aanvragen. In dat gesprek kunt u uw probleem of kwestie aan een advocaat voorleggen en dan kijken wij bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Hopelijk heeft u er dan een dusdanig goed gevoel bij dat wij zo snel mogelijk uw zaak kunnen oppakken.

Contact Bel direct: 026-3229147

Stel uw vraag

Contact
Gratis kennismakingsgesprek
reactie@mha-advocaten.nl
026 – 322 91 47