Familierecht advocaat Arnhem – MHA Advocaten

Heeft u in Arnhem te maken met een kwestie die valt onder het familierecht en heeft u een advocaat nodig? Voor een advocaat die bekend is met familierecht kunt u terecht bij onze specialisten MHA-Advocaten. Ons advocatenkantoor is gevestigd in Arnhem. U hebt te maken met personen- en familierecht als u zich bijvoorbeeld in een echtscheiding bevindt en een omgangsregeling of alimentatie voor de kinderen wilt regelen. Één van onze specialisten helpt u verder als u er samen niet meer uitkomt.

Het advocatenkantoor in Arnhem en omstreken voor zaken omtrent familierecht

Schakel vandaag nog onze deskundige hulp in zodat uw kwestie zo goed mogelijk opgelost wordt. Neem gerust contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Advocaat familierecht - 45 jaar ervaring

Krijgt u te maken met een conflict dat uitgroeit tot een juridisch kwestie? Dan heeft u goed juridisch advies nodig van een familierecht advocaat in Arnhem. Onze specialisten van MHA-Advocaten maken voor u hierbij het verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Daarbij is uw inkomen nooit een belemmering. Onze specialisten verlenen rechtshulp aan iedereen, ongeacht uw inkomen. Daarnaast kijken wij echt naar de mens en de omstandigheden achter de zaak. Bij ons staat u centraal!

Wat is familierecht?

Het personen- en familierecht in Nederland is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk- en echtscheiding en andere zaken met betrekking tot de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen. Schakel een familierecht advocaat in Arnhem in wanneer u te maken heeft met één of meer van onderstaande kwesties:

  • Echtscheiding en relatiebeëindiging
  • Omgangsregeling
  • Alimentatie
  • Ouderschap
  • Naamswijziging
  • Ondertoezichtstelling
  • Ontheffing/ontzetting

 

Gratis kennismakingsgesprek Bel direct: 026-3229147

Beste advocaat in Arnhem - kwaliteit voor weinig geld

De meeste mensen denken dat het erg veel geld kost om een advocaat in te schakelen, maar gelukkig is dat niet zo. De meeste mensen komen in aanmerking voor financiële rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen rechtshulp kunnen krijgen. Bij MHA-Advocaten staan we iedereen, ongeacht hun inkomen, te hulp. Daarbij staat voorop dat het gespecialiseerde rechtshulp is. Kwaliteit voor weinig geld. Wij worden niet voor niets de beste advocaat van Arnhem genoemd.

Betrokken, gemotiveerd en gespecialiseerd

Een MHA advocaat zet u centraal en neemt de tijd voor u. Hij luistert naar u en geeft gericht advies waar u echt baat bij heeft en u mee verder kunt. U wordt te allen tijde gehoord door onze advocaten. We werken namelijk voor u en uw belangen zijn dan onze belangen. Wetgeving is ingewikkeld en gaat over heel veel onderwerpen. Hierdoor is één advocaat niet in staat al die gebieden te beheersen. Daarom telt MHA-Advocaten een team van betrokken, gemotiveerde en vooral gespecialiseerde advocaten.

Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen

Voer een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Schakel de professionele hulp in van onze MHA-Advocaten! Onze familierecht advocaat in Arnhem helpt u graag met uw conflict. Vraag een gratis kennismakingsgesprek bij ons aan. Tijdens legt u uw probleem of kwestie aan een advocaat voor. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u een vraag over wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

In welke rechtsgebieden is MHA Advocaten gespecialiseerd?

Als advocatenkantoor in Arnhem is MHA Advocaten gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Wij verlenen onder meer rechtsbijstand in het, personen- en familierecht, strafrecht en asiel- en vreemdelingenrecht. Ook helpen we mensen en partijen bij zaken betreffende letselschade en verkeersrecht, verzekeringskwesties, de wet schuldsanering, consumentenrecht en het burenrecht.

Wilt u een zaak met ons bespreken? Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Kom ik in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand?

Advocatenkantoor MHA Advocaten staat zowel particulieren als ondernemers bij in tal val verschillende zaken. Daarbij hanteren we een uurtarief. Onder omstandigheden komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. De kosten worden dan (gedeeltelijk) vanuit de overheid vergoed. Of u daarvoor in aanmerking komt, en wat de hoogte van uw eigen bijdrage luidt, kunt u vinden op www.rechtsbijstand.nl.

Heeft u verder nog vragen over onze kosten? Neem gerust contact met ons op.

Waarom moet ik kiezen voor MHA Advocaten?

MHA Advocaten is een advocatenkantoor dat niet de zaak, maar u als persoon centraal zet. Dat betekent dat wij altijd gericht zijn op een oplossing waar u als persoon het meest aan heeft. Onze advocaten nemen de tijd, luisteren naar uw verhaal, zijn betrokken en gemotiveerd er het beste voor u uit te halen. Daarbij zorgen we voor een informele sfeer, zodat u zich op uw gemak kunt voelen.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik mijn zaak bespreken of moet ik daar gelijk voor betalen?

Als u uw zaak met MHA Advocaten wenst te bespreken kunt u daarvoor een gratis kennismakingsgesprek bij ons aanvragen. We bespreken uw juridische kwestie tijdens dit gesprek en kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Ons uurtarief gaat pas in zodra u vervolgens definitief besluit onze hulp in te schakelen.

Om het gratis kennismakingsgesprek aan te vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147