Advocatenkantoor Ede

Advocatenkantoor in Ede gezocht? Wij zijn MHA Advocaten en staan voor u klaar als advocaat in Ede. Bij ons kunt u terecht voor een team van gemotiveerde en sociaal betrokken advocaten. Wij kunnen u helpen bij juridische vraagstukken of wanneer u wilt procederen.

Ons team van advocaten is gespecialiseerd in zeer veel diverse rechtsgebieden. Daarom kunt u met bijna elk vraagstuk wel bij ons terecht. Het kan zijn dat u in een juridisch conflict bent beland. Professionele hulp is dan zeker aan te raden. Wij staan voor u klaar met deze hulp.

Voordelen van MHA Advocaten

U staat altijd centraal bij MHA-Advocaten. We nemen de tijd voor u, luisteren goed en geven gericht advies waar u echt iets aan heeft. Andere voordelen van ons advocatenkantoor in Ede zijn:

 • Jarenlange ervaring in de sociale advocatuur.
 • We investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen.
 • Ons team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten.
 • Onze persoonlijke begeleiding in een informele sfeer waardoor u zich direct op uw gemak voelt.
 • Inschakeling van een tolk is altijd mogelijk.
 • Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, u misschien ook.
 • Geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief.

Neem direct contact met ons op indien u ons in wilt schakelen als advocatenkantoor in Ede. Dit doet u door het contactformulier in te vullen maar u kunt ook gerust bellen naar 026 - 322 91 47. Contact opnemen voor meer informatie is uiteraard ook mogelijk.

Optimale rechtsbijstand

Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de advocatuur. Daarom geniet u bij ons van optimale rechtsbijstand. Als cliënt zijnde staat u bij ons op de eerste plaats. Tevens zien wij het als vanzelfsprekend dat wij er alles aan doen om tot de voor u beste juridische oplossing te behalen. Onze aanpak is altijd persoonlijk, het is ons doel om een informele setting te creëren. Zo leggen wij bijvoorbeeld alles uit in een heldere taal. U wordt bij ons nooit verveeld met juridische jargon.

 

Gratis kennismakingsgesprek Bel direct: 026-3229147

Onze specialisaties

U kunt bij ons terecht voor zeer veel specialisaties in diverse rechtsgebieden. Een overzicht van een deel van onze gespecialiseerde rechtsgebieden leest u hieronder:

 • Personen- en familierecht;
 • Letselschade;
 • Strafrecht;
 • Asielrecht;
 • Vreemdelingenrecht;
 • Uitkeringen;
 • Wet Schuldsanering;
 • Verkeersrecht;
 • Consumentenrecht;
 • Verzekeringsrecht;
 • Psychiatrisch Patiëntenrecht.

Daar komt bij dat de wetgeving in Nederland zeer uitgebreid is. Het kent namelijk nog veel meer onderwerpen dan hierboven beschreven. Een advocaat kan geen specialist zijn in alle rechtsgebieden. Daarom werkt MHA Advocaten met een team van advocaten die allen gespecialiseerd zijn in diverse rechtsgebieden. Onze advocaten werken samen indien uw zaak meerdere rechtsgebieden raakt. Zo zijn wij u optimaal van dienst.

Gefinancierde rechtsbijstand

Voor het betalen van een advocaat kunt u gefinancierde rechtsbijstand aanvragen. Hiermee wordt u tegemoet gekomen in de kosten voor de advocaat. Veel van onze cliënten komen in aanmerking voor deze financiering. Mocht u hier onverhoopt niet voor in aanmerking komen, hanteren wij scherpe tarieven. U kunt bij ons altijd een goede advocaat betalen.

Neem contact met ons op

Wilt u ons advocatenkantoor in Ede inschakelen? Neem dan direct contact met ons op. Wij bieden u professionele hulp. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we het probleem en kijken we nar de mogelijkheden. U neemt contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook bellen naar 026 – 322 9147. Wilt u eerst meer informatie? Dan neemt u contact op via dezelfde mogelijkheden.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een advocaat in Veenendaal, Wageningen, Arnhem en Zevenaar.

In welke rechtsgebieden is MHA Advocaten gespecialiseerd?

Als advocatenkantoor in Arnhem is MHA Advocaten gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Wij verlenen onder meer rechtsbijstand in het, personen- en familierecht, strafrecht en asiel- en vreemdelingenrecht. Ook helpen we mensen en partijen bij zaken betreffende letselschade en verkeersrecht, verzekeringskwesties, de wet schuldsanering, consumentenrecht en het burenrecht.

Wilt u een zaak met ons bespreken? Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Kom ik in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand?

Advocatenkantoor MHA Advocaten staat zowel particulieren als ondernemers bij in tal val verschillende zaken. Daarbij hanteren we een uurtarief. Onder omstandigheden komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. De kosten worden dan (gedeeltelijk) vanuit de overheid vergoed. Of u daarvoor in aanmerking komt, en wat de hoogte van uw eigen bijdrage luidt, kunt u vinden op www.rechtsbijstand.nl.

Heeft u verder nog vragen over onze kosten? Neem gerust contact met ons op.

Waarom moet ik kiezen voor MHA Advocaten?

MHA Advocaten is een advocatenkantoor dat niet de zaak, maar u als persoon centraal zet. Dat betekent dat wij altijd gericht zijn op een oplossing waar u als persoon het meest aan heeft. Onze advocaten nemen de tijd, luisteren naar uw verhaal, zijn betrokken en gemotiveerd er het beste voor u uit te halen. Daarbij zorgen we voor een informele sfeer, zodat u zich op uw gemak kunt voelen.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik mijn zaak bespreken of moet ik daar gelijk voor betalen?

Als u uw zaak met MHA Advocaten wenst te bespreken kunt u daarvoor een gratis kennismakingsgesprek bij ons aanvragen. We bespreken uw juridische kwestie tijdens dit gesprek en kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Ons uurtarief gaat pas in zodra u vervolgens definitief besluit onze hulp in te schakelen.

Om het gratis kennismakingsgesprek aan te vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147