Advocatenkantoor Ede

Advocatenkantoor in Ede gezocht? Wij zijn MHA Advocaten en staan voor u klaar als advocaat in Ede. Bij ons kunt u terecht voor een team van gemotiveerde en sociaal betrokken advocaten. Wij kunnen u helpen bij juridische vraagstukken of wanneer u wilt procederen.

Ons team van advocaten is gespecialiseerd in zeer veel diverse rechtsgebieden. Daarom kunt u met bijna elk vraagstuk wel bij ons terecht. Het kan zijn dat u in een juridisch conflict bent beland. Professionele hulp is dan zeker aan te raden. Wij staan voor u klaar met deze hulp.

Voordelen van MHA Advocaten

U staat altijd centraal bij MHA-Advocaten. We nemen de tijd voor u, luisteren goed en geven gericht advies waar u echt iets aan heeft. Andere voordelen van ons advocatenkantoor in Ede zijn:

 • Jarenlange ervaring in de sociale advocatuur.
 • We investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen.
 • Ons team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten.
 • Onze persoonlijke begeleiding in een informele sfeer waardoor u zich direct op uw gemak voelt.
 • Inschakeling van een tolk is altijd mogelijk.
 • Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, u misschien ook.
 • Geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief.

Neem direct contact met ons op indien u ons in wilt schakelen als advocatenkantoor in Ede. Dit doet u door het contactformulier in te vullen maar u kunt ook gerust bellen naar 026 - 322 91 47. Contact opnemen voor meer informatie is uiteraard ook mogelijk.

Optimale rechtsbijstand

Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de advocatuur. Daarom geniet u bij ons van optimale rechtsbijstand. Als cliënt zijnde staat u bij ons op de eerste plaats. Tevens zien wij het als vanzelfsprekend dat wij er alles aan doen om tot de voor u beste juridische oplossing te behalen. Onze aanpak is altijd persoonlijk, het is ons doel om een informele setting te creëren. Zo leggen wij bijvoorbeeld alles uit in een heldere taal. U wordt bij ons nooit verveeld met juridische jargon.

 

Gratis kennismakingsgesprek Bel direct: 026-3229147

Onze specialisaties

U kunt bij ons terecht voor zeer veel specialisaties in diverse rechtsgebieden. Een overzicht van een deel van onze gespecialiseerde rechtsgebieden leest u hieronder:

 • Personen- en familierecht;
 • Letselschade;
 • Strafrecht;
 • Asielrecht;
 • Vreemdelingenrecht;
 • Uitkeringen;
 • Wet Schuldsanering;
 • Verkeersrecht;
 • Consumentenrecht;
 • Verzekeringsrecht;
 • Psychiatrisch Patiëntenrecht.

Daar komt bij dat de wetgeving in Nederland zeer uitgebreid is. Het kent namelijk nog veel meer onderwerpen dan hierboven beschreven. Een advocaat kan geen specialist zijn in alle rechtsgebieden. Daarom werkt MHA Advocaten met een team van advocaten die allen gespecialiseerd zijn in diverse rechtsgebieden. Onze advocaten werken samen indien uw zaak meerdere rechtsgebieden raakt. Zo zijn wij u optimaal van dienst.

Gefinancierde rechtsbijstand

Voor het betalen van een advocaat kunt u gefinancierde rechtsbijstand aanvragen. Hiermee wordt u tegemoet gekomen in de kosten voor de advocaat. Veel van onze cliënten komen in aanmerking voor deze financiering. Mocht u hier onverhoopt niet voor in aanmerking komen, hanteren wij scherpe tarieven. U kunt bij ons altijd een goede advocaat betalen.

Neem contact met ons op

Wilt u ons advocatenkantoor in Ede inschakelen? Neem dan direct contact met ons op. Wij bieden u professionele hulp. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we het probleem en kijken we nar de mogelijkheden. U neemt contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook bellen naar 026 – 322 9147. Wilt u eerst meer informatie? Dan neemt u contact op via dezelfde mogelijkheden.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een advocaat in Veenendaal, Wageningen, Arnhem en Zevenaar.

In welke rechtsgebieden is MHA Advocaten gespecialiseerd?

MHA Advocaten, een advocatenkantoor gevestigd in Ede, is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Wij bieden deskundige juridische bijstand op het gebied van personen- en familierecht, strafrecht, asiel- en vreemdelingenrecht, letselschade en verkeersrecht, verzekeringskwesties, de wet, schuldsanering, consumentenrecht en het burenrecht.

Heeft u een zaak die u met ons wilt bespreken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kom ik in aanmerking voor een gefinancierde rechtsbijstand?

In bepaalde gevallen kunt u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. De kosten hiervan worden (deels) vergoed door de overheid. Om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt en wat uw eigen bijdrage zou zijn, kunt u terecht op rechtsbijstand .

Wij zijn een advocatenkantoor gevestigd in Ede en we staan klaar voor zowel particulieren als ondernemers in een breed scala aan juridische zaken. Hierbij werken we op basis van een uurtarief. Heeft u vragen over onze tarieven? Neem gerust contact met ons op.

Waarom moet ik kiezen voor MHA Advocaten?

Bij MHA Advocaten staat niet alleen de zaak centraal, maar vooral ook u als persoon. Wij streven altijd naar een oplossing die het beste bij u past. Onze advocaten nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren, zijn betrokken en gemotiveerd om het beste voor u te bereiken. Daarbij creëren we een informele sfeer, zodat u zich op uw gemak voelt.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik mijn zaak bespreken of moet ik daar gelijk voor betalen?

Indien u uw zaak met MHA Advocaten wilt bespreken, kunt u kosteloos een kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek bespreken we uw juridische kwestie en bekijken op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. Ons uurtarief treedt pas in werking op het moment dat u besluit om definitief gebruik te maken van onze diensten.

Om een vrijblijvende afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek, kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147