Advocatenkantoor Gelderland

Voor bepaalde zaken is het nodig om een advocaat in te schakelen. Wanneer u op zoek bent naar een professioneel advocatenkantoor in Gelderland en omgeving, moet u bij MHA Advocaten zijn. MHA Advocaten heeft ruim 40 jaar ervaring en is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Zo is er altijd een advocaat die bij u past.

Het team van MHA Advocaten in sociaal betrokken bij u en staat voor een persoonlijke aanpak. Zo kijken wij uiteraard naar uw zaak, maar vooral naar de mens en omstandigheden die achter de zaak staan. Ons advocatenkantoor in Gelderland helpt u graag bij diverse zaken.

Meer over MHA Advocaten

MHA Advocaten staat bekend om persoonlijke begeleiding in een informele sfeer. Hierdoor voelt u zich op uw gemak, wat natuurlijk wel zo prettig is. Daarnaast zijn er nog meerdere voordelen waardoor u voor een advocatenkantoor in Gelderland zou kunnen kiezen. Hieronder vindt u een overzichtje van onze pluspunten:

  • MHA Advocaten beschikt over ruim 40 jaar ervaring in de sociale advocatuur.
  • Er is een mogelijkheid dat u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Is dit niet het geval, dan hanteren wij een redelijk tarief.
  • Wanneer het gewenst is, kunnen wij altijd een tolk inschakelen.
  • Het team van MHA Advocaten bestaat uit gemotiveerde en sociaal betrokken advocaten.
  • Wij investeren in oplossingen.

De diverse rechtsgebieden van MHA Advocaten

MHA Advocaten heeft ruim 40 jaar ervaring in de sociale advocatuur, waardoor er vele specialisaties zijn in diverse rechtsgebieden. Zo kunt u bij ons advocatenkantoor in Gelderland terecht voor: strafrecht, letselschade, asielrecht, verkeersrecht, personen- en familierecht, vreemdelingenrecht, uitkeringen, wet Schuldsanering, psychiatrisch patiënten recht, consumentenrecht, verzekeringsrecht, arbeidsrecht, algemeen civielrecht, onderwijsrecht, burenrecht, en ambtenarenrecht.

Natuurlijk bespreken wij graag onze rechtsgebieden persoonlijk met u, zodat we samen kunnen bespreken of er een passende oplossing is voor u.

Stel uw vraag

Heeft u vragen aan ons advocatenkantoor in Gelderland? Of wilt u graag een kennismaken met ons door middel van een gratis kennismakingsgesprek? Stel dan direct uw vraag online, stuur een e-mail naar reactie@mha-advocaten.nl of neem telefonisch contact met ons op via 026 – 322 91 47. Ons advocatenkantoor in Gelderland adviseert u graag op een persoonlijke wijze over de diverse mogelijkheden.

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147