OVER ONS

Waar staan de letters MHA voor? Daarvoor moeten we even terug in de tijd.

Ons advocatenkantoor is gestart in 1978 onder de naam Advokatenkollektief Huissensestraat en was gevestigd aan de Huissensestraat nr. 5 te Arnhem. Een paar jaar later verhuisden de advocaten naar een groter pand op nr. 55. Tot op de dag van vandaag zijn wij daar gevestigd. 

In 2003 heeft het kantoor een naamswijziging ondergaan en ging het verder onder de naam Advocatenkantoor Van der Meulen Henny en van Aalst. Dit zijn de namen van de drie maten: de advocaten Bert van der Meulen, Simone Henny en Paul van Aalst. Inmiddels zijn zij alle drie met pensioen. In de loop van de tijd is onze kantoornaam afgekort tot MHA Advocaten.

En nu, na ruim 45 jaar, zijn wij nog steeds trots op de wortels van ons kantoor en zijn we nog net zo bevlogen als in de begindagen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen!

MEDEWERKERS

Advocaat vreemdelingenrecht Arnhem

Mr. G.J. (GERARD) VAN DER GRAAF

ADVOCAAT

Specialismen: Vreemdelingenrecht

Advocaat familierecht Arnhem

Mr. C.H.J. (CINDY) WILLEMSEN

ADVOCAAT

Specialismen: Personen- en Familierecht, Algemeen Civiel Recht en Strafrecht

foto

Mr. C. (ORHAN) HUY

ADVOCAAT

Asiel- en vreemdelingenrecht, Personen- en familierecht

Person_Image_Placeholder

Mr. O.E. Usma

ADVOCAAT

Specialismen: Strafrecht, Sociale- zekerheidsrecht en Aansprakelijkheidsrecht (letselschade)

Financiën en secretaresse

E.E. (ESTHER) GROB-KOSTERS

AFDELING FINANCIEN EN SECRETARESSE

Mr. Jan Schoofs is eind december 2022 met pensioen gegaan. (Oud) cliënten van hem met vragen op het gebied van familierecht en asielrecht kunnen terecht bij mr. Willemsen en mr. Huy. De dossiers die door mr. Schoofs zijn behandeld bevinden zich voor de duur van de archiveringsplicht in het archief van MHA Advocaten.

Al onze advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, tel. 070 – 335 35 35, info@advocatenorde.nl.