Heeft u recht op gefinancierde rechtsbijstand?

Wij bieden kwalitatief goede juridische bijstand voor onze cliënten. Voor een deel richt ons kantoor zich op zaken waarbij de overheid een groot deel van de kosten van rechtsbijstand vergoedt. Voor particulieren en ondernemers op betalende basis hanteren wij redelijke uurtarieven. Daarin maken wij een bewuste keuze, omdat wij van mening zijn dat rechtshulp betaalbaar dient te zijn.

Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, u misschien ook. De hoogte van uw eventuele eigen bijdrage kunt u terugvinden op www.rechtsbijstand.nl. Dit is de website van de Raad van de Rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen rechtshulp kunnen krijgen.

De website is helder en overzichtelijk en wijst u snel de weg naar gefinancierde rechtsbijstand, mocht u daar recht op hebben.

Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Onze advocaten zijn op de hoogte van de actuele voorwaarden en bijdragen. Ook kunnen zij met u bespreken of u mogelijk de kosten vergoed kunt krijgen via de bijzondere bijstand van de gemeente.

Heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand?

Misschien is uw inkomen of vermogen te hoog en heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand. Uiteraard bent u ook in dat geval van harte welkom bij ons betrokken en gemotiveerde team advocaten in Arnhem. Het door ons gehanteerde uurtarief is uiterst redelijk te noemen.

Het door ons gehanteerde uurtarief is vanaf € 145,00, excl. BTW, voor particulieren. In een aantal zaken valt redelijk in te schatten hoeveel u voor het advies of de procedure kwijt bent.

In sommige gevallen is het ook mogelijk om een vast bedrag af te spreken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Ons eerste advies?

Daarvoor is het eerste puur oriënterende half uur altijd gratis. Leg ons uw probleem of kwestie daarom gerust voor.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stel dan hier uw vraag of maak gelijk een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Gratis kennismakingsgesprek Bel direct: 026-3229147

Stel uw vraag