Advocaat Ede

Zoekt u een advocaat in Ede voor professioneel juridisch advies? Het liefst een kantoor met een team van sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten? Dan bent u bij MHA Advocaten, gevestigd in Ede (en Arnhem), geheel aan het juiste adres!

Juridisch advies van een advocaat in Ede

Wij zijn een team van betrokken, gemotiveerde en gespecialiseerde advocaten. Iedere advocaat in ons team is gespecialiseerd in een eigen vakgebied, en helpt u graag met uw juridische kwestie(s). Onze samenleving is ingewikkeld, waardoor mensen vaak te maken krijgen met verschillende instanties, wetten en de overheid. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar soms kan het leiden tot een conflict.

Wanneer een conflict uitloopt op een juridische kwestie heeft u goed juridisch advies nodig. MHA Advocaten voorziet u hier graag van.

U staat centraal, niet uw dossier

Wilt u uw zaak of kwestie met ons bespreken en bent u daarom op zoek naar een advocaat in Ede? Vraag gerust online een vrijblijvend kennismakingsgesprek (op ons kantoor in Arnhem) aan. Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets. U mag ook bellen naar 026 – 322 91 47 voor meer informatie of advies.

Gratis kennismakingsgesprek Bel direct: 026-3229147

Betrokken met u

Ons team van advocaten is gespecialiseerd in de sociale advocatuur. Wij werken niet enkel vanachter ons bureau aan uw zaak. Onze advocaten zetten u echt centraal. Door op zoek te gaan naar de mens en omstandigheden achter een zaak, weten wij deze volledig te doorgronden.

Ervaren en gemotiveerde advocaten

MHA Advocaten bestaat al ruim 40 jaar en sindsdien staat u als cliënt bij ons centraal. Zoals gezegd kijken wij naar de mens en de omstandigheden achter de zaak, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien. Hieronder leest u enkele situaties waar wij veel mee te maken krijgen:

  • Gaat u scheiden en wilt u daarom een advocaat inschakelen?
  • Bent u in aanmerking gekomen met justitie?

Met al deze zaken en meer kunnen we u van dienst zijn.

Gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een toonaangevende specialist in de volgende rechtsgebieden:

Hulp van een advocaat in Ede bij uw echtscheiding

Bevindt u zich in de situatie dat u gaat scheiden van uw partner? Bent u daarom op zoek naar een advocaat in Ede die gespecialiseerd is in het correct afhandelen van een echtscheiding? Schakel onze hulp in, juridische bijstand bij een scheiding is wenselijk en doorgaans noodzakelijk. Als familierecht advocaat helpen we u met alle juridische zaken die bij een scheiding moeten worden voltooid.
Onze advocaten kunnen u ook bij familie recht zaken bijstaan, zoals omgangszaken, alimentatie, zaken over het ouderlijk gezag, het regelen van toestemming van de andere ouder voor te regelen zaken voor uw kind, voornaamswijziging, etc.

Strafrecht advocaat in Ede

Heeft u een dagvaarding of brief van de Officier van Justitie ontvangen? Dan is het raadzaam om snel een strafrecht advocaat in Ede in te schakelen. Wanneer u te lang wacht, kan uw advocaat het dossier niet meer opvragen, de zaak beoordelen en het met u bespreken voordat de zitting aanvangt. De advocaat beoordeelt of er kans is op een veroordeling of vrijspraak. Lees meer over de gang van zaken bij het strafrecht op onze website.

Samenwerken voor meer succes

Wetgeving is ingewikkeld en gaat over veel onderwerpen. Als advocaat is het dan ook niet mogelijk om al deze rechtsgebieden te beheersen. Daarom heeft iedere advocaat van MHA Advocaten zich gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden. Wanneer uw zaak dan meerdere rechtsgebieden raakt, zijn onze advocaten in staat om binnen het kantoor te overleggen via korte communicatielijnen.

U bent verzekerd van een advocaat in Ede die beschikt over de juiste en benodigde kennis voor uw zaak. Op deze manier komen onze advocaten snel tot een gedegen oordeel.

Gratis kennismakingsgesprek Bel direct: 026-3229147

Advocaten in Ede met ervaring in de sociale advocatuur

We nemen altijd ruim de tijd voor u, luisteren naar u en geven gericht advies waar u echt baat bij heeft. U staat echt centraal en wordt te allen tijde gehoord door onze advocaten.

We doen ons werk op dat moment namelijk voor u en uw belangen zijn dan onze belangen. Nog meer voordelen van MHA Advocaten zijn:

 • Jarenlange ervaring in de sociale advocatuur;
 • We investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen;
 • Ons team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten;
 • Onze persoonlijke begeleiding in een informele sfeer, waardoor u zich direct op uw gemak voelt;
 • Inschakeling van een tolk is altijd mogelijk;
 • Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, u wellicht ook;
 • Heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief.

Advocatenkantoor in Ede met voordelige tarieven

Ons advocatenkantoor in Ede hanteert zeer scherpe tarieven. Wij zijn ervan overtuigd dat er geen andere advocaten in de omgeving van Ede te vinden zijn die dezelfde voordelige uurtarieven hanteren als wij.

Daarnaast komt u mogelijk in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. Voor meer informatie daarover kunt u kijken op de website van de Raad van de Rechtsbijstand.

We nemen de tijd voor u, luisteren goed en geven gericht advies. Waar andere kantoren wellicht ‘op marmer staan’, staan wij met beide benen in de realiteit.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een advocaat in Ede van MHA Advocaten? Neem dan gerust contact met ons op, of maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek op ons advocatenkantoor in Arnhem.

In dit gesprek kunt u uw probleem of kwestie voorleggen aan één van onze advocaten in Ede en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Hopelijk heeft u er dan een goed gevoel bij dat we voor u uw kwestie mogen oppakken.

MHA Advocaten is telefonisch bereikbaar via 026 – 322 91 47, per e-mail en door middel van het contactformulier op onze website. We zijn ook werkzaam als advocaat in Arnhem.

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147