Advocaat Ede

Zoekt u een advocaat in Ede voor professioneel juridisch advies? Het liefst een kantoor met een team van sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten? Dan bent u bij MHA Advocaten, gevestigd in Ede (en Arnhem), geheel aan het juiste adres!

Juridisch advies van een advocaat in Ede

Wij zijn een team van betrokken, gemotiveerde en gespecialiseerde advocaten. Iedere advocaat in ons team is gespecialiseerd in een eigen vakgebied, en helpt u graag met uw juridische kwestie(s). Onze samenleving is ingewikkeld waardoor mensen vaak te maken krijgen met verschillende instanties, wetten en de overheid. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar soms kan het leiden tot een conflict.

Wanneer een conflict uitloopt op een juridische kwestie heeft u goed juridisch advies nodig. MHA-Advocaten voorziet u hier graag van.

U staat centraal, niet uw dossier

Wilt u uw zaak of kwestie met ons bespreken en bent u daarom op zoek naar een advocaat in Ede? Vraag gerust online een vrijblijvend kennismakingsgesprek (op ons kantoor in Arnhem) aan. Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets. U kunt ook bellen naar: 026 – 322 91 47.

Gratis kennismakingsgesprek Bel direct: 026-3229147

Betrokken advocaat in Ede die u centraal zet

Ons team van advocaten is gespecialiseerd in de sociale advocatuur. Wij werken niet enkel vanachter ons bureau aan uw zaak.

Onze advocaten zetten u echt centraal. Door op zoek te gaan naar de mens en omstandigheden achter een zaak, weten wij deze volledig te doorgronden.

MHA-Advocaten: de beste advocaat in Ede

MHA-Advocaten bestaat al ruim 40 jaar en sindsdien staat u als cliënt bij ons centraal. Zoals gezegd kijken wij naar de mens en de omstandigheden achter de zaak, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien. Hieronder leest u enkele voorbeelden waar wij veel mee te maken krijgen:

 • Gaat u scheiden en wilt u daarom een advocaat inschakelen?
 • Bent u in aanmerking gekomen met justitie?
 • Heeft u letsel opgelopen en wenst u een schadevergoeding in te dienen?

Met al deze zaken en meer kunnen we u van dienst zijn.

Advocaat in Ede voor diverse rechtsgebieden

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een toonaangevende specialist in de volgende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Strafrecht
 • Arbeidsrecht
 • Asielrecht
 • Vreemdelingenrecht
 • Uitkeringen
 • Wet Schuldsanering
 • Verkeersrecht
 • Consumentenrecht
 • Verzekeringsrecht
 • Psychiatrisch Patiëntenrecht

Specialisaties in rechtsgebieden voor meer succes

Wetgeving is ingewikkeld en gaat over veel onderwerpen. Als advocaat is het dan ook niet mogelijk om al deze rechtsgebieden te beheersen. Daarom heeft iedere advocaat van MHA-Advocaten zich gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden. Wanneer uw zaak dan meerdere rechtsgebieden raakt, zijn onze advocaten in staat om binnen het kantoor te overleggen via korte communicatielijnen.

U bent verzekerd van een advocaat die beschikt over de juiste en benodigde kennis voor uw zaak. Op deze manier komen onze advocaten snel tot een gedegen oordeel.

 

Gratis kennismakingsgesprek Bel direct: 026-3229147

 

Advocaten met ervaring in de sociale advocatuur

We nemen altijd ruim de tijd voor u, luisteren naar u en geven gericht advies waar u echt baat bij heeft. U staat echt centraal en wordt te allen tijde gehoord door onze advocaten.

We doen ons werk op dat moment namelijk voor u en uw belangen zijn dan onze belangen. Nog meer voordelen van MHA-Advocaten in Ede zijn:

 • Jarenlange ervaring in de sociale advocatuur;
 • We investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen;
 • Ons team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten;
 • Onze persoonlijke begeleiding in een informele sfeer waardoor u zich direct op uw gemak voelt;
 • Inschakeling van een tolk is altijd mogelijk;
 • Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, u wellicht ook;
 • Heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief.

De voordeligste advocaat in Ede en omgeving

Ons advocatenkantoor hanteert zeer scherpe tarieven. Wij zijn ervan overtuigd dat er geen andere advocaten in de omgeving van Ede te vinden zijn die dezelfde voordelige uurtarieven hanteren als wij.

Daarnaast komt u mogelijk ook in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. Voor meer informatie daarover kunt u kijken op de website van de Raad van de Rechtsbijstand.

We nemen de tijd voor u, luisteren goed en geven gericht advies. Waar andere kantoren wellicht op marmer staan, staan wij met beide benen in de realiteit.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een advocaat uit Ede van MHA-Advocaten? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek op ons advocatenkantoor in Arnhem.

Hierin kunt u uw probleem of kwestie voorleggen aan één van onze advocaten in Ede en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Hopelijk heeft u er dan een goed gevoel bij dat we voor u uw kwestie gaan oppakken.

MHA Advocaten is telefonisch bereikbaar via 026 – 322 91 47, per e-mail en door middel van het contactformulier op onze website.

In welke rechtsgebieden is MHA Advocaten gespecialiseerd?

Als advocatenkantoor in Arnhem is MHA Advocaten gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Wij verlenen onder meer rechtsbijstand in het, personen- en familierecht, strafrecht en asiel- en vreemdelingenrecht. Ook helpen we mensen en partijen bij zaken betreffende letselschade en verkeersrecht, verzekeringskwesties, de wet schuldsanering, consumentenrecht en het burenrecht.

Wilt u een zaak met ons bespreken? Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Kom ik in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand?

Advocatenkantoor MHA Advocaten staat zowel particulieren als ondernemers bij in tal val verschillende zaken. Daarbij hanteren we een uurtarief. Onder omstandigheden komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. De kosten worden dan (gedeeltelijk) vanuit de overheid vergoed. Of u daarvoor in aanmerking komt, en wat de hoogte van uw eigen bijdrage luidt, kunt u vinden op www.rechtsbijstand.nl.

Heeft u verder nog vragen over onze kosten? Neem gerust contact met ons op.

Waarom moet ik kiezen voor MHA Advocaten?

MHA Advocaten is een advocatenkantoor dat niet de zaak, maar u als persoon centraal zet. Dat betekent dat wij altijd gericht zijn op een oplossing waar u als persoon het meest aan heeft. Onze advocaten nemen de tijd, luisteren naar uw verhaal, zijn betrokken en gemotiveerd er het beste voor u uit te halen. Daarbij zorgen we voor een informele sfeer, zodat u zich op uw gemak kunt voelen.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik mijn zaak bespreken of moet ik daar gelijk voor betalen?

Als u uw zaak met MHA Advocaten wenst te bespreken kunt u daarvoor een gratis kennismakingsgesprek bij ons aanvragen. We bespreken uw juridische kwestie tijdens dit gesprek en kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Ons uurtarief gaat pas in zodra u vervolgens definitief besluit onze hulp in te schakelen.

Om het gratis kennismakingsgesprek aan te vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147