Advocaat in Veenendaal

Advocaat in Veenendaal nodig? Onze samenleving is ingewikkeld en mensen krijgen dan ook vaak te maken met verschillende instanties, wetten en de overheid. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar soms kan het leiden tot een conflict. Wanneer een conflict uitloopt op een juridische kwestie heeft u goed juridisch advies nodig. Bij ons advocatenkantoor bij Veenendaal zijn advocaten werkzaam die gespecialiseerd zijn in een of meerdere rechtsgebieden.

Waarvoor schakel je een advocatenkantoor in Veenendaal in?

Iedereen kan te maken krijgen met een juridisch probleem. We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt in welke situaties u een advocatenkantoor inschakelt. Is er sprake van onrecht? In dat geval raden we aan om een advocaat in de arm te nemen. Hierbij kunt u denken aan situaties zoals een echtscheiding, een ondertoezichtstelling van uw kinderen of een strafzaak. Wist u dat het in sommige gevallen verplicht is om een advocaat in de arm te nemen? Alleen wanneer er sprake is van een civiele procedure moet u een advocaat in de arm nemen, bij de kantonrechter mag u wel zonder een advocaat verschijnen.

Gespecialiseerd in vele rechtsgebieden

Wetgeving gaat over heel veel onderwerpen en is ingewikkeld. Als advocaat is het dan ook niet mogelijk om al deze rechtsgebieden te beheersen. Daarom hebben wij een team van advocaten in Veenendaal die in één of meerdere rechtsgebieden gespecialiseerd zijn. Van een advocaat gespecialiseerd in vreemdelingenrecht in Veenendaal tot een advocaat die gespecialiseerd is in familierecht en hulp kan bieden bij een echtscheiding in Veenendaal. Wanneer uw zaak dan meerdere rechtsgebieden raakt, zijn onze advocaten in staat om binnen het kantoor te overleggen. U bent dus verzekerd van een advocaat die beschikt over de juiste en benodigde kennis voor uw zaak. Op deze manier komen onze advocaten snel tot een gedegen oordeel.

Wat zijn de tarieven van een advocaat?

Veel van onze klanten hebben recht op gefinancierde rechtsbijstand, u dus misschien ook. U kunt de hoogte van een eigen eventuele bijdrage vinden op de www.rechtsbijstand.nl Heeft u geen recht op rechtsbijstand? Ook dan kunt u gerust bij ons terecht. Wij hanteren redelijke tarieven omdat wij van mening zijn dat iedereen die de deskundige hulp van een advocaat in Veenendaal nodig heeft, dit ook moet kunnen krijgen. Het tarief dat wij hanteren voor particulieren bedraagt € 145-, exclusief btw.

Gespecialiseerd advocatenkantoor

Een MHA-Advocaat zet u centraal, neemt de tijd voor u, luistert naar u en geeft gericht advies waar u echt baat bij heeft en waar u mee verder kunt. U wordt te allen tijde gehoord door onze advocaten. We doen ons werk op dat moment namelijk voor u en uw belangen zijn dan onze belangen. Nog meer voordelen van een MHA-advocaat in deze omgeving zijn:

  • Jarenlange ervaring in de sociale advocatuur;
  • Wij investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen;
  • Ons team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten;
  • Onze persoonlijke begeleiding in een informele sfeer zorgt ervoor dat u zich direct op uw gemak voelt;
  • Inschakeling van een tolk is altijd mogelijk.

Benieuwd naar wat een advocaat voor u kan betekenen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een advocaat uit de omgeving Veenendaal van MHA-Advocaten? Of bent u op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is op het gebied van vreemdelingenrecht of familierecht in Veenendaal, bijvoorbeeld in verband met een scheiding? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Hierin kunt u uw probleem of kwestie aan een advocaat voorleggen en dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. Hopelijk heeft u er dan een dusdanig goed gevoel bij dat wij zo snel mogelijk uw zaak kunnen openen.

Naast in Veenendaal, zijn we ook werkzaam in Wageningen, Ede en Zevenaar

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147