Advocaat Wageningen

Bent u op zoek naar de beste advocaat uit Wageningen? Een kantoor met een team sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten in Wageningen?

Dan bent u bij MHA Advocaten, gevestigd in Arnhem en Ede, aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in de sociale advocatuur en verlenen gespecialiseerde rechtshulp bij talloze kwesties en zaken, van het arbeidsrecht en familierecht tot het strafrecht. MHA-Advocaten bestaat ruim 45 jaar en heeft in de eerdere zaken veel ervaring opgedaan.

U staat centraal, niet uw dossier

Voor het aanvragen van een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 026 – 322 91 47.

Advocaat die u op de eerste plaats zet

Een belangrijk kenmerk van een advocaat van MHA Advocaten is dat wij grote betrokkenheid bij al onze cliënten tonen.

Wij zorgen voor duidelijke advisering, waarbij we sterk rekening houden met de persoon en de omstandigheden die achter de zaak schuilen. Ook is onze werkhouding erg transparant.

Wij geven u altijd helder inzicht in de gang van zaken.

Arbeidsrecht, familierecht en andere specialiteiten

Onze samenleving is ingewikkeld en mensen krijgen dan ook vaak te maken met verschillende instanties, wetten, andere mensen en de overheid. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar soms kan het leiden tot een conflict. Wanneer een conflict uitloopt op een juridische kwestie heeft u goed juridisch advies nodig. MHA-Advocaten voorziet u hier graag van. Wij zijn een team van betrokken, gemotiveerde en gespecialiseerde advocaten en helpen u graag met uw juridische kwestie. Kunt u wel wat hulp gebruiken en bent u om deze reden op zoek naar een advocaat in Wageningen? Wij helpen u graag. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een toonaangevende specialist in de volgende rechtsgebieden:

 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Asielrecht
 • Strafrecht
 • Vreemdelingenrecht
 • Uitkeringen
 • Verzekeringsrecht
 • Consumentenrecht
 • Verkeersrecht
 • Psychiatrisch Patiëntenrecht
 • Wet Schuldsanering
 • Personen- en familierecht

Wetgeving is ingewikkeld en gaat over heel veel onderwerpen. Als advocaat is het dan ook niet mogelijk om al deze rechtsgebieden te beheersen. Daarom hebben wij een team van advocaten die in één of meerdere rechtsgebieden gespecialiseerd zijn. Wanneer uw zaak dan meerdere rechtsgebieden raakt, zijn onze advocaten in staat om binnen het kantoor te overleggen. U bent dus verzekerd van een advocaat die beschikt over de juiste en benodigde kennis voor uw zaak. Op deze manier komen onze advocaten snel tot een gedegen oordeel.

 

Gratis kennismakingsgesprek Bel direct: 026-3229147

Lage tarieven en een kostenbewuste aanpak

Bij MHA Advocaten houden onze advocaten sterk rekening met het kostenplaatje. Wij zorgen dat deze altijd redelijk blijft.

Zo hanteren wij ook scherpe tarieven en zijn wij zelfs overtuigd het voordeligste advocatenkantoor in regio Wageningen te zijn. Veel zaken die wij behandelen komen verder ook in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand.

Indien u daar verder over wilt informeren kunt u hier meer informatie over lezen op de website van de Raad van de Rechtsbijstand.

We nemen de tijd voor u, luisteren goed en geven gericht advies. Waar andere kantoren wellicht op marmer staan, staan wij met beide benen in de realiteit.

Advocaten met een specialisatie in de sociale advocatuur

U staat altijd centraal bij MHA Advocaten. We nemen de tijd voor u, luisteren goed en geven gericht advies waar u echt iets aan heeft. Andere voordelen van een advocaat uit Wageningen zijn:

 • Inschakeling van een tolk is altijd mogelijk.
 • Jarenlange ervaring in de sociale advocatuur.
 • We investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen.
 • Ons team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten.
 • Heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief.
 • Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, u wellicht ook.
 • Onze persoonlijke begeleiding in een informele sfeer waardoor u zich direct op uw gemak voelt.

Vrijblijvend intakegesprek aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een advocaat van MHA Advocaten? Neem dan direct contact met ons op via de onderstaande button.

Voor direct contact kunt u ook tijdens kantooruren bellen naar 026 – 322 91 47. Graag plannen we een gratis intakegesprek met u in bij ons op kantoor in Arnhem.

In welke rechtsgebieden is MHA Advocaten gespecialiseerd?

Als advocatenkantoor in Arnhem is MHA Advocaten gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Wij verlenen onder meer rechtsbijstand in het, personen- en familierecht, strafrecht en asiel- en vreemdelingenrecht. Ook helpen we mensen en partijen bij zaken betreffende letselschade en verkeersrecht, verzekeringskwesties, de wet schuldsanering, consumentenrecht en het burenrecht.

Wilt u een zaak met ons bespreken? Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Kom ik in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand?

Advocatenkantoor MHA Advocaten staat zowel particulieren als ondernemers bij in tal val verschillende zaken. Daarbij hanteren we een uurtarief. Onder omstandigheden komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. De kosten worden dan (gedeeltelijk) vanuit de overheid vergoed. Of u daarvoor in aanmerking komt, en wat de hoogte van uw eigen bijdrage luidt, kunt u vinden op www.rechtsbijstand.nl.

Heeft u verder nog vragen over onze kosten? Neem gerust contact met ons op.

Waarom moet ik kiezen voor MHA Advocaten?

MHA Advocaten is een advocatenkantoor dat niet de zaak, maar u als persoon centraal zet. Dat betekent dat wij altijd gericht zijn op een oplossing waar u als persoon het meest aan heeft. Onze advocaten nemen de tijd, luisteren naar uw verhaal, zijn betrokken en gemotiveerd er het beste voor u uit te halen. Daarbij zorgen we voor een informele sfeer, zodat u zich op uw gemak kunt voelen.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik mijn zaak bespreken of moet ik daar gelijk voor betalen?

Als u uw zaak met MHA Advocaten wenst te bespreken kunt u daarvoor een gratis kennismakingsgesprek bij ons aanvragen. We bespreken uw juridische kwestie tijdens dit gesprek en kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Ons uurtarief gaat pas in zodra u vervolgens definitief besluit onze hulp in te schakelen.

Om het gratis kennismakingsgesprek aan te vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147