Strafrecht advocaat Arnhem – MHA Advocaten

Zoekt u een deskundige strafrecht advocaat in Arnhem die u kan bijstaan met juridisch advies? U kunt daarvoor bij MHA-Advocaten terecht. Ontving u bijvoorbeeld een dagvaarding of brief van de Officier van Justitie? Onderneem dan direct actie! Als u te lang wacht, is het vaak niet meer mogelijk om het dossier op te vragen, te bestuderen en met u te bespreken. Onze specialisten zorgen ervoor dat u precies weet wat u te wachten staat!

Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen

Heeft u interesse in onze professionele dienstverlening? Neem gerust contact met ons op zodat u te allen tijde goed voorbereid bent voor wat nog komen gaat.

Strafrecht advocaat in Arnhem inschakelen

Het is niet verstandig om eerst zelf naar de zitting van de politierechter te gaan en na het vonnis pas een strafrecht advocaat in te schakelen. In de eerste procedure kunnen een aantal zaken vast komen liggen die later niet meer herstelbaar zijn. Ook als u een strafbeschikking ontvangt of uitgenodigd bent voor een onderhoud op het parket van de Officier van Justitie kunt u de zaak beter eerst laten beoordelen door de advocaat.

Waarom? Als u het aanbod accepteert erkent u daarmee schuld. Dan is een aantekening op het strafblad het gevolg. Onderneem direct actie!

MHA beoordeelt uw zaak

Een strafrecht advocaat van MHA kan het dossier opvragen en beoordelen of er wel een veroordeling in zit. Ook beoordeelt hij of het niet verstandiger is om het rechtspreken aan de rechter over te laten. Het Openbaar Ministerie geeft wel aan dat zij in dat geval een hogere straf zal vorderen. In de praktijk zal de rechter of Officier van Justitie dat maar zelden volgen.

Het is geen uitzondering dat de zaak helemaal niet op zitting komt of dat men uiteindelijk zal worden vrijgesproken. Laat de zaak in ieder geval van tevoren beoordelen door één van onze advocaten in Arnhem!

Onze strafrecht advocaat zet u centraal

Onze specialisten zetten u centraal, niet uw dossier. Ze nemen de tijd voor u en geven gericht advies waar u écht baat bij heeft en waar u mee verder kunt. U wordt te allen tijde gehoord door onze advocaten. We doen ons werk op dat moment namelijk voor u. Uw belangen zijn immers onze belangen!

Persoonlijke begeleiding en een uiterst redelijk tarief

Nog meer voordelen van onze strafrecht advocaten in Arnhem zijn:

  • Jarenlange ervaring in de sociale advocatuur;
  • Onze persoonlijke begeleiding in een informele sfeer waardoor u zich direct op uw gemak voelt;
  • We investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen;
  • Ons team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten;
  • Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, u wellicht ook;
  • Inschakeling van een tolk is altijd mogelijk;
  • Heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief per uur.

Lage tarieven voor kwalitatief goede juridische bijstand

U krijgt al juridische bijstand van een strafrecht advocaat voor een scherp tarief. Wij vinden het immers van belang dat iedereen aanspraak kan maken op onze professionele dienstverlening. Ons kantoor richt zich voor een deel op zaken waarbij de overheid een deel van de kosten vergoedt. Echter geniet u als particulier of ondernemer ook van aantrekkelijke tarieven.

Wij zijn uw strafrecht advocatenkantoor in Arnhem en omgeving

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u weten wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met een advocaat in het strafrecht.

U kunt ook meteen bij ons terecht met vragen. Bijvoorbeeld over de verschillende soorten strafzaken, hoger beroep en de eigen bijdrage. Wij helpen u graag alles duidelijk krijgen én voorzien u graag van juridisch advies. En dat merkt u!

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147