Strafrecht advocaat Arnhem

Bent u op zoek naar een strafrecht advocaat in Arnhem die u kan bijstaan met juridisch advies? U kunt daarvoor bij MHA-Advocaten terecht. Ontving u bijvoorbeeld een dagvaarding of brief van de Officier van Justitie? Neem dan direct contact met ons op voor de juiste juridische bijstand. Als u te lang wacht, is het vaak niet meer mogelijk om het dossier op te vragen, te bestuderen en met u te bespreken. De voorbereiding van de zitting vergt de meeste tijd en is ook veruit het belangrijkste van de hele zaak. Het is van enorm belang om goed beslagen ten ijs te komen. De Officier van Justitie is dat ook en daarom is een goede kennis van het dossier van groot belang. Ook moet u weten wat u allemaal te wachten staat. Wij leggen u dat graag goed uit.

Waarom meteen een strafrecht advocaat uit Arnhem inschakelen?

Het is vaak niet slim om eerst zelf naar de zitting van de politierechter te gaan en als het vonnis dan tegen valt, toch een advocaat in te schakelen. In de eerste procedure kunnen er dan een aantal zaken vast zijn komen te liggen, die later niet meer te herstellen zijn. Ook in het geval u een strafbeschikking heeft ontvangen of uitgenodigd bent voor een onderhoud op het parket van de Officier van Justitie, waarbij een taakstraf of boete wordt aangeboden, kunt u de zaak beter eerst laten beoordelen door de advocaat. Als u namelijk het aanbod accepteert, erkent u daarmee wel schuld en is een aantekening op het strafblad het gevolg.

Een advocaat kan het dossier opvragen en beoordelen of er wel een veroordeling in zit en of het niet verstandiger is om het rechtspreken aan de rechter over te laten. Het Openbaar Ministerie geeft wel aan, dat zij in dat geval een hogere straf zal vorderen, maar in de praktijk zal de rechter dat maar zelden volgen. Het is geen uitzondering, dat de zaak helemaal niet op zitting komt of dat men uiteindelijk zal worden vrijgesproken. Laat de zaak in ieder geval van tevoren door de advocaat beoordelen!

De voordelen van een MHA strafrecht advocaat

Wij, van MHA-Advocaten, zetten u centraal, niet uw dossier. Een MHA advocaat neemt de tijd voor u, luistert naar u en geeft gericht advies waar u echt baat bij heeft en waar u mee verder kunt. U wordt te allen tijde gehoord door onze advocaten. We doen ons werk op dat moment namelijk voor u en uw belangen zijn dan onze belangen. Nog meer voordelen van een onze strafrecht advocaat in Arnhem zijn:

  • Jarenlange ervaring in de sociale advocatuur;
  • Onze persoonlijke begeleiding in een informele sfeer waardoor u zich direct op uw gemak voelt;
  • We investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen;
  • Ons team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten;
  • Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, u wellicht ook;
  • Inschakeling van een tolk is altijd mogelijk;
  • Heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief.

Contact opnemen

Wilt u weten wat onze strafrecht advocaat uit Arnhem voor u kan betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. U kunt ook meteen bij ons terecht met vragen. Wij helpen u graag alles duidelijk krijgen én voorzien u graag van juridisch advies.

Contact Bel direct: 026-3229147

Stel uw vraag

Contact
Gratis kennismakingsgesprek
reactie@mha-advocaten.nl
026 – 322 91 47