Mr. C.H.J. (CINDY) WILLEMSEN

ADVOCAAT

Universiteit Nijmegen
Advocaat sinds 2009

Mr. Cindy Willemsen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Neem direct contact op met Cindy - cindywillemsen@mha-advocaten.nl

Na afronding van haar studies is mr. C.H.J. (Cindy) Willemsen als advocaat verbonden geweest aan een middelgroot advocatenkantoor te Arnhem. Vervolgens heeft zij bij kleinere kantoren gewerkt en in 2016 heeft zij zich aangesloten bij de maatschap MHA Advocaten te Arnhem. Het mooie aan het ondernemerschap vindt zij dat dit de vrijheid geeft om die mensen bij te staan die zij wil, waaronder mensen die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand.

De aanpak van Cindy kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en een oplossingsgerichte werkwijze. Voorop staat dat cliënten weer op een goede manier verder met hun leven kunnen gaan. Om dit te kunnen bereiken vraagt Cindy door, onderzoekt zij de mogelijkheden om onderling tot overeenstemming te komen en zorgt zij ervoor dat de standpunten van haar cliënten helder op papier komen te staan. Vaak heeft het de voorkeur om zaken samen te regelen, maar indien nodig zullen uw belangen adequaat en optimaal worden behartigd in een gerechtelijke procedure. Cindy is doorgaans meerdere malen per week in de rechtbank te vinden.

Bij Cindy kunt u terecht voor advies en bijstand op verschillende rechtsgebieden, in het bijzonder het personen- en familierecht en het strafrecht.

Cindy behandelt in het familierecht met name zaken zoals gezag en omgang, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, ouderschap en erkenning, alimentatie en scheidingen.

In het strafrecht staat Cindy u bijvoorbeeld bij in zaken waarbij u zich bij de Officier van Justitie dient te verantwoorden (TOM-zitting) en bij de politierechter. Ook is zij bekwaam in het indienen van klaagschriften en verzoeken om een omzetting van een taakstraf ongedaan te maken.

Daarnaast behandelt zij zaken op het gebied van het algemeen civiel recht, met name zaken die samenhangen met de familierechtelijke en strafrechtelijke procedures van de cliënten die zij bijstaat.

In het eerste gesprek worden er duidelijke afspraken gemaakt over het plan van aanpak. Dit gesprek vindt in principe op kantoor plaats, maar in onderling overleg zijn er ook andere mogelijkheden. Indien nodig kan het gesprek ook buiten kantoortijden plaatsvinden.

Naast haar werkzaamheden als advocaat is Cindy als vrijwilliger werkzaam als zweminstructrice.

 

Willemsen  Advocatuur

BTW nummer: NL003521786B10

KvK nummer: 81024509

Stel uw vraag