Advocaten Gelderland

Het kan voorkomen dat u op zoek bent naar een kundige advocaat. Voor advocaten in Gelderland moet u bij MHA Advocaten zijn. Onze professionele advocaten helpen u graag bij diverse zaken. Onze kantoren zijn zowel in Arnhem als in Ede gevestigd, hierdoor is er altijd een advocaat in Gelderland bij u in de buurt. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, zo is er altijd een advocaat die bij u past. Wij denken graag met u mee.

De specialisaties van MHA Advocaten

Onze advocaten in Gelderland hebben 45 jaar ervaring met diverse zaken, waardoor wij altijd een specialist voor uw gebied hebben. Onze specialisaties liggen bij uitkeringen, strafrecht, letselschade, personen- en familierecht, psychiatrisch patiënten recht, verzekeringsrecht, vreemdelingenrecht, consumentenrecht, arbeidsrecht, wet Schuldsanering, asielrecht, verkeersrecht, algemeen civielrecht, onderwijsrecht, burenrecht en ambtenarenrecht. Uiteraard adviseren wij u graag over onze rechtsgebieden, zodat we samen goed kunnen bekijken welke specialisatie bij u past.

Waarom kiezen voor onze advocaten in Gelderland?

Naast onze professionele en specialistische advocaten, zijn er vanzelfsprekend nog meer voordelen waarom u voor een van onze advocaten in Gelderland zou kunnen kiezen. Hieronder vindt u de voordelen op een rijtje:

  • De klant staat altijd centraal.
  • Ons team heeft jarenlange ervaring in de sociale advocatuur.
  • Het is mogelijk dat u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand.
  • Wij bieden een redelijk tarief, dit is extra prettig wanneer u geen recht heeft op gefinancierde rechtsbijstand.
  • Wij kunnen een tolk inschakelen wanneer dit nodig is.
  • Wij bieden persoonlijke begeleiding in een informele sfeer. Zo voelt u zich op uw gemak.
  • Wij investeren in oplossingen, waardoor u uit kunt gaan van een passend resultaat.

Gratis kennismakingsgesprek bij MHA Advocaten

Bent u benieuwd wat wij voor uw zaak kunnen betekenen? Of wilt u graag eens persoonlijk contact met een van onze medewerkers? U kunt een gratis kennismakingsgesprek aanvragen met een van onze advocaten in Gelderland. Wel zo prettig om te kijken of alles naar wens is en wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, dit kan via een telefoontje naar 026 - 322 91 47 , of via een e-mail naar reactie@mha-advocaten.nl. Wij van MHA Advocaten helpen u graag!

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147