Advocaat Velp

Bent u op zoek naar een advocaat in Velp? Een kantoor met een team sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten? Dan bent u bij MHA-Advocaten, gevestigd in Ede en Arnhem, aan het juiste adres! Onze samenleving is ingewikkeld en mensen krijgen dan ook vaak te maken met verschillende instanties, wetten en de overheid. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar soms kan het leiden tot een conflict. Wanneer een conflict uitloopt op een juridische kwestie heeft u goed juridisch advies nodig. MHA-Advocaten voorziet u hier graag van. Wij zijn een team van betrokken, gemotiveerde en gespecialiseerde advocaten en helpen u graag met uw juridische kwestie. Kunt u wel wat hulp gebruiken en bent u om deze reden op zoek naar een advocaat in Velp? Wij helpen u graag.

MHA-Advocaten: uw persoonlijke advocaat in Velp

Bij MHA-Advocaten staat u centraal. Wij kijken naar de mens en de omstandigheden achter de zaak, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien. MHA-Advocaten bestaat ruim 45 jaar en heeft in de eerdere zaken veel ervaring opgedaan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een toonaangevende specialist in de volgende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Arbeidsrecht
 • Uitkeringen
 • Letselschade
 • Strafrecht
 • Wet Schuldsanering
 • Verkeersrecht
 • Asielrecht
 • Vreemdelingenrecht
 • Consumentenrecht
 • Verzekeringsrecht
 • Psychiatrisch Patiëntenrecht

 

Gratis kennismakingsgesprek Bel direct: 026-3229147

 

Wetgeving is ingewikkeld en gaat over heel veel onderwerpen. Als advocaat is het dan ook niet mogelijk om al deze rechtsgebieden te beheersen. Daarom hebben wij een team van advocaten die in één of meerdere rechtsgebieden gespecialiseerd zijn. Wanneer uw zaak dan meerdere rechtsgebieden raakt, zijn onze advocaten in staat om binnen het kantoor te overleggen. U bent dus verzekerd van een advocaat die beschikt over de juiste en benodigde kennis voor uw zaak. Op deze manier komen onze advocaten snel tot een gedegen oordeel.

Voordelen van een MHA-Advocaat in Velp en omgeving

We zetten u centraal, nemen de tijd voor u, luisteren naar u en geven gericht advies waar u echt baat bij heeft en waar u mee verder kunt. U wordt te allen tijde gehoord door onze advocaten. We doen ons werk op dat moment namelijk voor u en uw belangen zijn dan onze belangen. Nog meer voordelen van een MHA-Advocaat in Velp zijn:

 • Jarenlange ervaring in de sociale advocatuur;
 • Onze persoonlijke begeleiding in een informele sfeer waardoor u zich direct op uw gemak voelt;
 • We investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen;
 • Ons team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten;
 • Inschakeling van een tolk is altijd mogelijk;
 • Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, u wellicht ook;
 • Heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een advocaat uit Velp van MHA-Advocaten? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Hierin kunt u uw probleem of kwestie aan een advocaat in de omgeving van Velp voorleggen en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Hopelijk heeft u er dan een dusdanig goed gevoel bij dat wij zo snel mogelijk uw kwestie kunnen gaan behandelen.

In welke rechtsgebieden is MHA Advocaten gespecialiseerd?

Als advocatenkantoor in Arnhem is MHA Advocaten gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Wij verlenen onder meer rechtsbijstand in het, personen- en familierecht, strafrecht en asiel- en vreemdelingenrecht. Ook helpen we mensen en partijen bij zaken betreffende letselschade en verkeersrecht, verzekeringskwesties, de wet schuldsanering, consumentenrecht en het burenrecht.

Wilt u een zaak met ons bespreken? Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Kom ik in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand?

Advocatenkantoor MHA Advocaten staat zowel particulieren als ondernemers bij in tal val verschillende zaken. Daarbij hanteren we een uurtarief. Onder omstandigheden komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. De kosten worden dan (gedeeltelijk) vanuit de overheid vergoed. Of u daarvoor in aanmerking komt, en wat de hoogte van uw eigen bijdrage luidt, kunt u vinden op www.rechtsbijstand.nl.

Heeft u verder nog vragen over onze kosten? Neem gerust contact met ons op.

Waarom moet ik kiezen voor MHA Advocaten?

MHA Advocaten is een advocatenkantoor dat niet de zaak, maar u als persoon centraal zet. Dat betekent dat wij altijd gericht zijn op een oplossing waar u als persoon het meest aan heeft. Onze advocaten nemen de tijd, luisteren naar uw verhaal, zijn betrokken en gemotiveerd er het beste voor u uit te halen. Daarbij zorgen we voor een informele sfeer, zodat u zich op uw gemak kunt voelen.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik mijn zaak bespreken of moet ik daar gelijk voor betalen?

Als u uw zaak met MHA Advocaten wenst te bespreken kunt u daarvoor een gratis kennismakingsgesprek bij ons aanvragen. We bespreken uw juridische kwestie tijdens dit gesprek en kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Ons uurtarief gaat pas in zodra u vervolgens definitief besluit onze hulp in te schakelen.

Om het gratis kennismakingsgesprek aan te vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen Bel direct: 026-3229147