Arbeidsrecht advocaat in Arnhem

Heeft u behoefte aan de hulp van een arbeidsrecht advocaat uit Arnhem? Is er namelijk sprake van een geschil tussen u en uw werkgever (of andersom)? Bij problemen op de werkvloer die binnen het rechtsgebied arbeidsrecht vallen, kunt u naar een advocaat stappen. Als u twijfelt aan het handelen van uw werkgever en de manier waarop hij/zij met u en uw contract omgaat, kunt u een advocaat mee laten kijken. Als u bijvoorbeeld van de ene op de andere dag niet meer wordt opgeroepen, omdat uw werkgever zegt dat hij daar niet toe verplicht is, mag u daaraan twijfelen. Of als u zich ziek hebt gemeld, maar de werkgever betaalt het loon niet (meer) door of als u op vakantie wilt, maar de werkgever aangeeft dat u niet genoeg vakantiedagen hebt. In dergelijke gevallen is het goed om te weten wat uw rechten en plichten zijn. De mogelijkheid bestaat namelijk dat de werkgever het bij het verkeerde eind heeft.

Ken uw rechten en plichten arbeidsrecht

MHA-Advocaten is een advocatenkantoor met ruim 35 jaar ervaring. Wij helpen u graag uw gelijk behalen en voorzien u graag van juridisch advies. In alle gevallen waarin we over arbeidsrecht spreken, is het van belang dat u uw rechten en plichten kent. Als er een einde aan uw werk dreigt te komen, is het ook van belang dat u laat uitzoeken welke rechten en plichten u heeft. Denk aan een ontslag, het niet verlengen van uw dienstverband of een voorstel van de werkgever om een einde aan uw dienstverband te maken. Ook kunt u verzeild raken in een arbeidsconflict met uw werkgever waardoor u eigenlijk niet meer wilt werken.

In al deze gevallen is het raadzaam om juridisch advies in te winnen om ervoor te zorgen dat u de juiste stappen onderneemt. Met als doel uw baan behouden of verzekerd zijn van een uitkering.

MHA-Advocaten: dé advocaat voor iedereen

Als u op de werkvloer te maken krijgt met onrechtvaardige praktijken en daarvoor binnen het arbeidsrecht terecht komt met uw probleem, dan heeft u dus goed juridisch advies nodig. MHA-Advocaten zet u en uw belangen hierin centraal. Wij gaan het verschil maken tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een toonaangevende specialist en weten we hoe we u het beste kunnen helpen. De bij ons werkzame advocaten zijn allen specialist op hun rechtsgebied en zijn daarom ook snel in staat om tot een gedegen oordeel te komen. Ook dat werkt besparend.

Veel mensen denken dat het erg veel geld kost om een advocaat in te schakelen, maar gelukkig is dat niet zo. De meeste mensen komen in aanmerking voor financiële rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen rechtshulp kunnen krijgen. Bij MHA-Advocaten willen we iedereen, ongeacht hun inkomen, behulpzaam zijn. Daarbij staat voorop dat het gespecialiseerde rechtshulp is, dus kwaliteit voor weinig geld.

Contact opnemen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat uw mogelijkheden zijn? Voor een afspraak met een arbeidsrecht advocaat in Arnhem kunt u direct contact met ons opnemen. U kunt direct uw vraag stellen of een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. We helpen u graag!

Contact Bel direct: 026-3229147

Stel uw vraag

Contact
Gratis kennismakingsgesprek
reactie@mha-advocaten.nl
026 – 322 91 47