Advocatenbureau Arnhem

Bent u op zoek naar een advocatenbureau in Arnhem? Een bureau met een team sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten in Arnhem? Dan bent u bij MHA-Advocaten, gevestigd in Ede en Arnhem, aan het goede adres! Wij zijn een team gespecialiseerde advocaten en helpen u graag met uw juridische kwestie. Onze samenleving is ingewikkeld en mensen krijgen dan ook vaak te maken met verschillende instanties, wetten en de overheid. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar soms kan het leiden tot een conflict.

Wanneer een conflict uitloopt op een juridische kwestie heeft u goed juridisch advies nodig. MHA-Advocaten voorziet u hier graag van. Kunt u wel wat hulp gebruiken en bent u om deze reden op zoek naar een advocatenbureau in Arnhem? Wij helpen u graag.

MHA-Advocaten: de beste advocaten in Arnhem

MHA-Advocaten bestaat al ruim 35 jaar en sindsdien staat de cliënt altijd al bij ons centraal. Wij kijken naar de mens en de omstandigheden achter de zaak, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een toonaangevende specialist in de volgende rechtsgebieden:

 

Wetgeving is ingewikkeld en gaat over heel veel onderwerpen. Als advocaat is het dan ook niet mogelijk om al deze rechtsgebieden te beheersen. Daarom heeft MHA-Advocaten een team van advocaten die in één of meerdere rechtsgebieden gespecialiseerd zijn. Wanneer uw zaak dan meerdere rechtsgebieden raakt, zijn onze advocaten in staat om binnen het kantoor te overleggen. U bent dus verzekerd van een advocaat die beschikt over de juiste en benodigde kennis voor uw zaak. Op deze manier komen onze advocaten snel tot een gedegen oordeel.

Voordelen van onze advocaten in Arnhem en omgeving

We nemen altijd ruim de tijd voor u, we luisteren naar u en geven gericht advies waar u echt wat aan heeft en waar u mee verder kunt. U staat centraal en wordt te allen tijde gehoord door onze advocaten. We doen ons werk op dat moment namelijk voor u en uw belangen zijn dan onze belangen. Nog meer voordelen van MHA-Advocaten in Arnhem en Ede zijn:

  • Jarenlange ervaring in de sociale advocatuur;
  • We investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen;
  • Ons team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten;
  • Inschakeling van een tolk is altijd mogelijk;
  • Onze persoonlijke begeleiding in een informele sfeer waardoor u zich direct op uw gemak voelt;
  • Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, u wellicht ook;
  • Heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een advocaat van MHA-Advocaten in de omgeving Arnhem? Voor hulp van ons advocatenbureau in Arnhem neem u gerust contact met ons op. Maak direct een vrijblijvende afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of stel ons eerst uw eventuele vragen. In het gratis kennismakingsgesprek kun u uw probleem of kwestie aan één van onze advocaten voorleggen en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag.

Contact Bel direct: 026-3229147

Stel uw vraag